Responsabilitate

Protecţia mediului se află pe primul plan.

Principiul nostru “Protecţia mediului se află pe primul plan.” este de maximă importanţă pentru grupul Prohornar. Ne gândim la viitor şi ne preocupă îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru generaţiile ce vor urma.

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru respectarea procedurilor de lucru , respectând standardul de firma, standardele de calitate şi reglementarile referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă.

Concentrare asupra controlului calităţii

Controlul calităţii reprezintă una dintre pietrele de temelie ale strategiei noastre in prestarea serviciilor. De-a lungul ultimilor ani am făcut investiţii importante în scule, aparatura si echipamente de ultimă generaţie, utilizate in verificarea si curatarea instalatiilor de evacuare a gazelor de ardere si a instalatiilor de ventilare.

Sănătate şi siguranţă profesională

Masurile pentru sănătatea şi siguranţa în muncă fac parte integrantă din operaţiunile şi activităţile noastre zilnice. Luptăm pentru crearea unui mediu sigur şi fără riscuri pentru angajaţii noştri. Acestia sunt instruiţi în mod permanent in cadrul asociatiei profesionale A.S.F.O.C.H Romania în domeniul celor mai noi tehnologii/proceduri de mentenanta şi implementăm în activitatea noastră de zi cu zi cele mai bune practici.

În slujba societăţii

În furnizarea serviciilor noastre, punem accent pe informarea corecta a clientilor nostri cu privire la importanta evacuarii corespunzatoare a gazelor de ardere in asigurarea functionarii la randamentul energetic prescris si in deplina siguranta a surselor de caldura.