Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa furnizam servicii de inalta calitate si profesionalism, care sa ofere solutiile cele mai bune pentru protejarea vietii , a bunurilor materiale, reducerea consumului de energie si protejarea mediului .

    Prohornar  aplica urmatoarele principii de baza pentru realizarea misiunii sale:

  • Standarde profesionale inalte

Stim ca principalul factor pentru furnizarea unor servicii de calitate este respectarea standardelor profesionale de lucru si dezvoltarea profesionala permanenta a membrilor echipei noastre. Procedurile noastre presupun implementarea imediata a oricaror modificari aduse standardelor profesionale de lucru, precum si actualizarea permanenta a cunostintelor de specialitate ale membrilor echipei in ceea ce priveste modificarile aparute in domeniul proiectarii, executiei si intretinerii instalatiilor de evacuare a
gazelor de ardere, motiv pentru care dezvoltarea profesionala continua are loc in cadrul asociatiei profesionale ASFOCH Romania .

  • Obiectivitate si independenta

Pentru noi interesul clientilor este pe primul plan. De aceea consideram ca informarea corecta, obiectiva si la timp a clientilor in legatura cu aspectele constatate in timpul efectuarii lucrarilor este unul dintre factorii cheie necesari finalizarii cu succes a misiunii noastre.

  • Pasiune

Lucram cu pasiune, pretuim timpul si banii clientilor, jumatatile de masura nu sunt pentru noi. Am castigat increderea partenerilor si clientilor nostri prin integritate si standarde ridicate.

NE ANGAJAM LA EXCELENTA!